Bogner gitaarversterkers

De met de hand vervaardigde Bogner gitaarversterkers zijn met uiterste zorg ontworpen. Dit merk behoort tot de absolute top wat versterkers betreft. Mooie, volle klanken vergroten het plezier in gitaarspelen. Wil jij een unieke Bogner...Helaas zijn er geen producten gevonden met de door u gebruikte zoekterm.

Oude versterkers in een nieuw jasje

Reinhold Bogner verliet in 1989 zijn vaderland Duitsland en vestigde zich in Los Angeles. Bogner hield zich al langer bezig met het ontwerpen en maken van versterkers. In Amerika kreeg Bogner de aandacht dat hij verdiende. Invloedrijke gitaristen waren geinteresseerd in zijn producten. Aan het begin van zijn carriËre bouwde Bogner voornamelijk versterkers uit de jaren í60 na. Toen dit hem begon te vervelen, ging hij verder met het ontwikkelen van zijn eigen gitaarversterkers. Bogner weet in zijn ontwerpen de ìfeelingî van de jaren í60 te behouden, maar qua vormgeving zijn de versterkers helemaal van deze tijd.

Gitaarversterker Koopgids

In onze koopgids geven we extra informatie over gitaarversterkers. Zo geven we u tips bij het kopen van een gitaarversterker, bieden uitgebreide specificaties met uitleg en geven u advies als de gitaarversterker kapot is. Bekijk alle tips en trucs online en zie welke onderdelen er allemaal in de gitaarversterker zitten. Heeft u zelf leuke toevoegingen, laat het ons dat weten!