Budda versterkers

Het geluid van je elektrische gitaar klinkt spectaculair met een Budda gitaarversterker. De collectie van Budda bevat verschillende series, zoals Mark Nason, Twinmaster en Superdrive II. Iedere Budda gitaar versterker heeft zo zijn eigen...Helaas zijn er geen producten gevonden met de door u gebruikte zoekterm.

Succesvol merk

Budda is een redelijk jong merk, opgericht in 1995 door Jeff Bober en Scot Sier. Het Amerikaanse bedrijf maakte een knallende start: toen Buddaís eerste versterker werd uitgebracht, werden op de allereerste dag 65 units verkocht. Vandaag de dag is Peavey Electronics Corporation eigenaar van Budda. Oprichter Jeff Bober is niet meer betrokken bij Budda. Hij ontwikkelt nu gitaarversterkers onder de naam East Amplification.

Gitaarversterker Koopgids

In onze koopgids geven we extra informatie over gitaarversterkers. Zo geven we u tips bij het kopen van een gitaarversterker, bieden uitgebreide specificaties met uitleg en geven u advies als de gitaarversterker kapot is. Bekijk alle tips en trucs online en zie welke onderdelen er allemaal in de gitaarversterker zitten. Heeft u zelf leuke toevoegingen, laat het ons dat weten!