Demeter gitaarversterkers

Demeter versterkers zijn er in alle soorten en maten; voor akoestische gitaren en elektrische gitaren. Van enkele gitaarversterkers claimt Demeter dat deze ìlegendarische geluidenî produceren. Dat is natuurlijk waar iedere...Helaas zijn er geen producten gevonden met de door u gebruikte zoekterm.

Demeter geschiedenis

De geschiedenis van Demeter begint in 1980. James Demeter, Rob Robinette en Phil van Allen ontwierpen de eerste gitaarversterker. Een jaar later krijgt het bedrijf een naam: Innovative Audio Systems. Als Van Allen in datzelfde jaar besluit terug de schoolbanken in te gaan, is al het werk aan Demeter overgeleverd. Toch zal het nog tot 1990 duren voor de bedrijfsnaam officieel wordt veranderd in Demeter Amplification. Overigens heeft de naam nooit invloed gehad op het succes van Demeter. Dat blijkt wel als gekeken wordt naar de lange lijst met namen van grote artiesten, waaronder Whitney Houston, Sting, Lenny Kravitz en Aerosmith.

Gitaarversterker Koopgids

In onze koopgids geven we extra informatie over gitaarversterkers. Zo geven we u tips bij het kopen van een gitaarversterker, bieden uitgebreide specificaties met uitleg en geven u advies als de gitaarversterker kapot is. Bekijk alle tips en trucs online en zie welke onderdelen er allemaal in de gitaarversterker zitten. Heeft u zelf leuke toevoegingen, laat het ons dat weten!