Gitaarversterker > Disclaimer

Disclaimer

Uiteraard hebben wij ook een disclaimer, zodat u weet wat de regels zijn als u deze website betreedt. Lees de regels zorgvuldig door en geniet van uw bezoek op onze website.


1
2
3
4
5Disclaimer

Website Disclaimer

Gitaarversterker besteed veel zorg aan de kwaliteit van de website en haar producten. Echter is bezoek aan gitaarversterker.nl 100% op eigen risico. Gitaarversterker en de (eventuele) overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud en gevolgen van de website, de informatie of de toepassingen.

Aan de op de website verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Email Disclaimer

De informatie verzonden in de Gitaarversterker emails is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Gebruik van deze informatie door anderen, alsmede openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en verstrekking ervan aan derden, is zonder toestemming van Gitaarversterker niet toegestaan. Gitaarversterker aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met de risico's verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten.

Gitaarversterker Koopgids

In onze koopgids geven we extra informatie over gitaarversterkers. Zo geven we u tips bij het kopen van een gitaarversterker, bieden uitgebreide specificaties met uitleg en geven u advies als de gitaarversterker kapot is. Bekijk alle tips en trucs online en zie welke onderdelen er allemaal in de gitaarversterker zitten. Heeft u zelf leuke toevoegingen, laat het ons dat weten!