Kwaliteit van Eden

Eden gitaarversterkers zijn versterkers van hoge kwaliteit. Eden weet de wensen van de gemiddelde gitarist als geen ander in haar versterkers te verwerken. Een unieke combinatie van eigenschappen leidt tot fantastische producten. Meer over...Helaas zijn er geen producten gevonden met de door u gebruikte zoekterm.

Versterker voor iedere gitarist

Eden begon in 1976 met het ontwikkelen van custom made versterkers voor professionele artiesten en bedrijven. Het is altijd Edenís doel geweest om versterkers te maken van de hoogst mogelijke kwaliteit, en daar is het bedrijf in geslaagd! Edenís designs zijn innovatief en laten gebruikers meer genieten van hun muzikale talenten, of het nou gaat om professionals of gepassioneerde gitaristen die muziek als een hobby zien.

Gitaarversterker Koopgids

In onze koopgids geven we extra informatie over gitaarversterkers. Zo geven we u tips bij het kopen van een gitaarversterker, bieden uitgebreide specificaties met uitleg en geven u advies als de gitaarversterker kapot is. Bekijk alle tips en trucs online en zie welke onderdelen er allemaal in de gitaarversterker zitten. Heeft u zelf leuke toevoegingen, laat het ons dat weten!