Versterkers vergelijken

Zelfs degene die de gitaar bespeelt, zal zich verbazen over de klanken als er van een Egnater gitaarversterker gebruik wordt gemaakt. Het assortiment van Egnater bevat variÎrende versterkers. Lees daarom de reviews en vergelijk...Helaas zijn er geen producten gevonden met de door u gebruikte zoekterm.

Geschiedenis van Egnater

De Amerikaan Bruce Egnater was gefascineerd door rockmuziek. Ontevreden over zijn versterker, besloot hij deze in een opwelling om te bouwen om het volume te kunnen verhogen. Egnater repareerde steeds vaker de versterkers van muzikanten. Omdat het hem zelf niet lukte een bekend muzikant te worden en toch bij muziek betrokken wilde zijn, begon Egnater een opleiding aan de University of Detroit Engineering School. In 1975 opende hij, na het afronden van zijn opleiding, een reparatieshop voor gitaren en versterkers. Nog altijd ontevreden over de mogelijkheden van gitaarversterkers van die tijd ging hij zelf aan de slag met het ontwerpen. Dankzij zijn werk maakte de wereld van muziekapparatuur een ware revolutie door.

Gitaarversterker Koopgids

In onze koopgids geven we extra informatie over gitaarversterkers. Zo geven we u tips bij het kopen van een gitaarversterker, bieden uitgebreide specificaties met uitleg en geven u advies als de gitaarversterker kapot is. Bekijk alle tips en trucs online en zie welke onderdelen er allemaal in de gitaarversterker zitten. Heeft u zelf leuke toevoegingen, laat het ons dat weten!