Eminence versterkers

Eminence combineert kwaliteit en design in haar gitaarversterkers. Er zijn meerdere soorten gitaarversterkers. Eminence biedt enkel speakers. Een Eminence gitaarversterker kun je online vergelijken en bestellen. Voor het zover is, is het...Helaas zijn er geen producten gevonden met de door u gebruikte zoekterm.

Bob Gault

In 1966 richtte Bob Gault Eminence op, nadat hij zijn baan als ingenieur bij een telecombedrijf had opgegeven. Bob hoopte drie speakers per dag te verkopen. Onder zijn leiding verkocht het bedrijf echter zo’n 10.000 speakers per dag! Bob Gault ging in 1993 officieel met pensioen, waarna zijn zoon Rob het bedrijf overnam. Toch bleef Bob een belangrijke bijdrage leveren aan Eminence. In 2002 is Bob Gault overleden.

Gitaarversterker Koopgids

In onze koopgids geven we extra informatie over gitaarversterkers. Zo geven we u tips bij het kopen van een gitaarversterker, bieden uitgebreide specificaties met uitleg en geven u advies als de gitaarversterker kapot is. Bekijk alle tips en trucs online en zie welke onderdelen er allemaal in de gitaarversterker zitten. Heeft u zelf leuke toevoegingen, laat het ons dat weten!