Kustom versterkers

Met een Kustom gitaarversterker klinkt jouw gitaarspel beter dan ooit. De geluiden zijn krachtiger en op zijn zachtst gezegd mooier. Vergelijk Kustom gitaarversterkers online; niet alleen om meer te weten te komen over de soorten en...Helaas zijn er geen producten gevonden met de door u gebruikte zoekterm.

Geschiedenis van Kustom

Kustom is een merk dat onder het bedrijf Ross, Inc. viel, welke in 1966 door Charles “Bud” A. Ross werd opgericht. De versterkers van Kustom werden in opvallende kleuren geproduceerd. De versterkers konden dan ook gemakkelijk van andere versterkers onderscheiden worden. In de vroege jaren ’70 was Kustom niet alleen meer een merk: het werd tevens een producent. Sinds 1999 maakt Kustom deel uit van de Hanser Music Group, waar ook B.C. Rich Guitars en Traben Bass onder vallen.

Gitaarversterker Koopgids

In onze koopgids geven we extra informatie over gitaarversterkers. Zo geven we u tips bij het kopen van een gitaarversterker, bieden uitgebreide specificaties met uitleg en geven u advies als de gitaarversterker kapot is. Bekijk alle tips en trucs online en zie welke onderdelen er allemaal in de gitaarversterker zitten. Heeft u zelf leuke toevoegingen, laat het ons dat weten!