Laney versterker kopen

De van oorsprong Britse Laney valt met geen enkele gitaarversterker te verwarren. Wie eenmaal een Laney gitaarversterker heeft geprobeerd, wil niet anders meer. Een Laney versterker kun je online kopen, maar voor je zover bent, doe je er...Helaas zijn er geen producten gevonden met de door u gebruikte zoekterm.

Laney’s Carrière

Lyndon Laney bespeelde in de jaren ‘60 basgitaar in een aantal Britse bands. Zijn interesse lag echter bij de technische kant van muziek. Enerzijds vanwege zijn interesse, anderzijds uit financiële noodzaak, maakte Laney een eigen versterker. Andere muzikanten kregen hier lucht van en kreeg zijn eerste opdrachten binnen. Laney was nog jong: hij stond op het punt zijn middelbare schooltijd af te ronden. Na het behalen van zijn diploma ging Laney verder met het maken van versterkers. Naar de universiteit gaan kon altijd nog. Zover is het nooit gekomen, want Laney was – en is – erg succesvol.

Gitaarversterker Koopgids

In onze koopgids geven we extra informatie over gitaarversterkers. Zo geven we u tips bij het kopen van een gitaarversterker, bieden uitgebreide specificaties met uitleg en geven u advies als de gitaarversterker kapot is. Bekijk alle tips en trucs online en zie welke onderdelen er allemaal in de gitaarversterker zitten. Heeft u zelf leuke toevoegingen, laat het ons dat weten!