Populaire versterker

Marshall gitaarversterkers zijn razendpopulair onder een breed publiek. De collectie van Marshall bestaat uit moderne en vintage gitaar versterkers. Vergelijk Marshall versterkers online om een geschikt model en de prijzen te vinden.Helaas zijn er geen producten gevonden met de door u gebruikte zoekterm.

Marshall Amplifiers

De Britse Jimmy Marshall, voormalig drummer, opende in 1962 een drumstellemwinkel. Later breidde hij uit met de verkoop van gitaren en versterkers. Destijds was Fender een goedverkocht merk. Marshall wilde goedkopere gitaarversterkers produceren. Bij gebrek aan ervaring gaf hij de ontwikkeling uit handen. Oorspronkelijk was het de bedoeling op Fender gebaseerde versterkers te maken, maar het eigen geluid van Marshall versterkers bleek vele gitaristen aan te spreken. Marshall Amplifiers was een feit.

Gitaarversterker Koopgids

In onze koopgids geven we extra informatie over gitaarversterkers. Zo geven we u tips bij het kopen van een gitaarversterker, bieden uitgebreide specificaties met uitleg en geven u advies als de gitaarversterker kapot is. Bekijk alle tips en trucs online en zie welke onderdelen er allemaal in de gitaarversterker zitten. Heeft u zelf leuke toevoegingen, laat het ons dat weten!