Mesa/Boogie versterkers

Mesa/Boogie gitaarversterkers hebben veelal een strak ogend ontwerp en een lange reeks aan mogelijkheden. Wil je weten welke Mega/Boogie versterkers op dit moment verkrijgbaar zijn? Je vindt alle informatie door Mesa/Boogie versterkers...Helaas zijn er geen producten gevonden met de door u gebruikte zoekterm.

Van grap naar succes

Bij wijze van grap bouwde Randall Smith in 1969 de Fender gitaarversterker van gitarist Barry Melton om. Carlos Santana liep voorbij toen Smith zijn creatie wilde uittesten, en was onder de indruk. Santana's opmerking "man, that little thing really boogies!", verklaart de naam van het merk.  In 1971 kreeg Smith zijn eerste opdracht binnen. Het was tevens het eerste officiële  Mesa/Boogie product. In de loop van de jaren '70 ging Smith verder met de productie van versterkers en maakte daarmee een begin aan zijn succesvolle carrière.

Gitaarversterker Koopgids

In onze koopgids geven we extra informatie over gitaarversterkers. Zo geven we u tips bij het kopen van een gitaarversterker, bieden uitgebreide specificaties met uitleg en geven u advies als de gitaarversterker kapot is. Bekijk alle tips en trucs online en zie welke onderdelen er allemaal in de gitaarversterker zitten. Heeft u zelf leuke toevoegingen, laat het ons dat weten!