Orange gitaarversterker kopen

Van een Organge gitaarversterker word je meteen vrolijk! De oranjegekleurde versterkers doen de naam van het merk eer aan. Een Orange gitaar versterker kun je online kopen. Wel willen wij het advies geven eerst de Orange reviews te lezen...Helaas zijn er geen producten gevonden met de door u gebruikte zoekterm.

Succes van Orange

Orange werd in 1968 in Londen opgericht door Clifford Cooper. Orange was echter geen specialist in versterkers, maar begon als muziekwinkel en opnamestudio. Cooper wilde graag gitaarversterkers verkopen. Grote muziekbedrijven weigerden hem van hun producten te voorzien. Cooper, die een technische achtergrond heeft, werd min of meer gedwongen zelf gitaarversterkers te maken. Wat in eerste instantie een teleurstelling voor hem leek te zijn, eindigde in een succesverhaal.

Gitaarversterker Koopgids

In onze koopgids geven we extra informatie over gitaarversterkers. Zo geven we u tips bij het kopen van een gitaarversterker, bieden uitgebreide specificaties met uitleg en geven u advies als de gitaarversterker kapot is. Bekijk alle tips en trucs online en zie welke onderdelen er allemaal in de gitaarversterker zitten. Heeft u zelf leuke toevoegingen, laat het ons dat weten!