Compacte versterkers

Peavey combineert modern met vintage in haar gitaarversterkers. Hoewel de versterkers doorgaans compacte en lichtgewicht designs hebben, produceren ze een onovertroffen geluid. Is dat nou net hetgeen wat je zoekt in een gitaar versterker?...Helaas zijn er geen producten gevonden met de door u gebruikte zoekterm.

Peavey Elektronics

Wereldwijd is Peavey Electronics ŽŽn van de grootste producenten op gebied van instrumenten en toebehoren. Hartley Peavey richtte het bedrijf in 1965 op: zeven jaar na het ontwikkelen van zijn eerste versterker. Aan het begin van zijn carrire gebruikte Peavey zijn kelder als werkruimte. Langzaam maar zeker bracht Peavey zijn producten aan de man en groeide de populariteit. Peavey hield het niet alleen bij versterkers: inmiddels bestaat het assortiment uit instrumenten, microfoons, speakers, software en veel meer audioproducten.

Gitaarversterker Koopgids

In onze koopgids geven we extra informatie over gitaarversterkers. Zo geven we u tips bij het kopen van een gitaarversterker, bieden uitgebreide specificaties met uitleg en geven u advies als de gitaarversterker kapot is. Bekijk alle tips en trucs online en zie welke onderdelen er allemaal in de gitaarversterker zitten. Heeft u zelf leuke toevoegingen, laat het ons dat weten!