PRS versterkers

Bij PRS (Paul Reed Smith) gitaarversterkers worden de beste features samengebracht. Een PRS gitaar versterker is simpel te bedienen en heeft een mooi, strak design. PRS gitaarversterkers kun je online kopen en hoeft niet duur te zijn....Helaas zijn er geen producten gevonden met de door u gebruikte zoekterm.

Paul Reed Smith

Al op jonge leeftijd was Paul Reed Smith ambitieus. Zijn eerste gitaar bouwde hij toen hij nog studeerde. Overigens was dit geen technische studie: Paul Reed Smith was wiskundestudent. Bijna maandelijks vervaardigde Paul een nieuwe gitaar. Zijn gitaren nam hij mee naar concerten, waar gitaristen ze mochten uitproberen. EŽn van deze muzikanten was Carlos Santana. Deze was ontzettend onder de indruk, maar was ervan overtuigd dat de gitaar een Òongelukje van GodÓ was. Nadat Carlos Santana nog twee gitaren had uitgeprobeerd, had Paul zijn vertrouwen gewonnen. Meer beroepsmuzikanten kwamen met Paul in contact. Het bedrijf PRS was een logische vervolgstap om de verkoop voort te zetten.

Gitaarversterker Koopgids

In onze koopgids geven we extra informatie over gitaarversterkers. Zo geven we u tips bij het kopen van een gitaarversterker, bieden uitgebreide specificaties met uitleg en geven u advies als de gitaarversterker kapot is. Bekijk alle tips en trucs online en zie welke onderdelen er allemaal in de gitaarversterker zitten. Heeft u zelf leuke toevoegingen, laat het ons dat weten!