Randall gitaarversterkers

Wie graag op de bune rockt, heeft aan een Randall gitaarversterker een hele goede. Qua uitstraling, maar ook qua geluid, is een Randall gitaar versterker met geen ander te vergelijken. Informatie over Randall gitaarversterkers vind je...Helaas zijn er geen producten gevonden met de door u gebruikte zoekterm.

Van Fender naar Randall Amplifiers

Gefascineerd door radio- en audioversterkers, nam Don Randall een baan aan als manager bij Radio & Television Equipment. Leo Fender werkte dichtbij in zijn radio reparatiewinkel. Toen Fender startte met het maken van gitaren, opperde Randall FenderÕs producten bij Radio & Television Equipment te verkopen. Omdat Randall veel verantwoordelijkheden op zich nam bij het bedrijf Fender, werd hij benoemd tot vicepresident en algemeen manager. In 1969 nam hij ontslag om vervolgens aan Randall Amplifiers te beginnen. Een jaar later werd Randall Amplifiers officieel.

Gitaarversterker Koopgids

In onze koopgids geven we extra informatie over gitaarversterkers. Zo geven we u tips bij het kopen van een gitaarversterker, bieden uitgebreide specificaties met uitleg en geven u advies als de gitaarversterker kapot is. Bekijk alle tips en trucs online en zie welke onderdelen er allemaal in de gitaarversterker zitten. Heeft u zelf leuke toevoegingen, laat het ons dat weten!