Multifunctionele versterker

Met een Rocktron gitaarversterker ben jij degene die bepaalt hoe muziek klinkt. Geschikt voor optredens, opnames of om je hobby serieuzer uit te oefenen, is een Rocktron gitaar versterker multifunctioneel. Koop een Rocktron versterker niet...Helaas zijn er geen producten gevonden met de door u gebruikte zoekterm.

Rockstron geschiedenis

Bob Waller, oprichter van Rocktron, had een carriĀre als muzikant achter de rug toen hij zijn ervaring wilde gebruiken om versterkers te maken. Samen met zijn team werkte Waller aan een aantal prototypes. Rocktron kwam in 1983 tot stand met als doel topkwaliteit versterkers te produceren die de beste effecten konden bereiken. Rockstron ontwikkelde innovatieve technologie‘n, waardoor de gitaarversterkers uniek in hun soort waren.

Gitaarversterker Koopgids

In onze koopgids geven we extra informatie over gitaarversterkers. Zo geven we u tips bij het kopen van een gitaarversterker, bieden uitgebreide specificaties met uitleg en geven u advies als de gitaarversterker kapot is. Bekijk alle tips en trucs online en zie welke onderdelen er allemaal in de gitaarversterker zitten. Heeft u zelf leuke toevoegingen, laat het ons dat weten!